EKOSELİ PENCERELER ÖRGÜ MODELİN TAM DETAY ANLATIMI



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler değişik ekose modeli ile tam detay anlatımını siz örgü sevenlere sundum ve yapılışı olan video paylaştım.

Değişik bir örnek çok güzel görseli ve iki renkle yapılışı bir çok yerde kullanabileceğimiz bir örnek olduğunu düşünerek fikir vereyim istedim.

Evet iki renkle çok güzel modeller de var hem kanalımda hem sayfamda fakat bu örnek ekose ve pencereli görseli harika bir model yapılışına gelince yapılışı da kolay eğer beğenir ve yapmak isterseniz yapılışını anlatan video sonuna kadar izleyerek yapmanıza yardımcı olur.

Çünkü yapılışı karışık değil bence sizlerde yapabilirsiniz çocuklar için çok güzel bir örnek olduğunu düşünerek sizlere bu güzel modelimi paylaşmak istedim.

Değişik ekose modeller de var onlarla ilgili yapılışları da hazırlayıp sizlere sunacağım umarım bu güzel modellerimi beğenirsiniz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim.

ÖRGÜ EKOSE MODELİN TARİFİ
ÖRGÜ EKOSE MODELİN TARİFİ

Sayfamda değişik örnekler de var diğer örneklere bakarak fikir edinebilirsiniz .

Arkadaşlar bu tarz ikili renkleri yaparken renklerin uyumu çok önemli olduğunu bilirsiniz zıt renkler gösterişli oluyor diye düşünüyorum sizlerde istediğiniz renkleri uyumunu ayarlayarak yapabilirsiniz eğer bir fanatiklik varsa harika uyumlu renkler kullanabilirsiniz şimdi bu güzel örneği yapacak olan sevgili örgü sevenlere kolay gelsin iyi seyirler .

EKOSE PENCERELİ ÖRGÜ MODEL TARİFİ VİDEO

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.