ÇİM OYASI MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili oya severler yine çok güzel çim modelli oya anlatımını sizlere paylaştım sizlerde izleyerek bu güzel modeli kolayca yapabilirsiniz değişik ve gösterişli bir oya olduğunu düşünerek sizlere model konusunda yardımcı olmak istedim değişik modeller için sayfamı ziyaret ederek değişik modellerden de fikir edinebilirsiniz.

Bu çim modeli oya sadece tülbent için değil değişik yerlerde de kullanabilirsiniz el havlularda veya bir peçete yapımında güzel olacaktır .

Bize bu güzel modeli hazırlayan ve yapım aşamasını bizlere sunan suzan hanıma buradan çok teşekkür ederim .

Bir çok oya vardır ve bir çok model fakat bazı modeller var ki değişik ve çok kolay işte bu güzel model gibi sizlerde yeni ve renkli oya modelini paylaşıp fikriniz olsun istedim.

Oyada her zaman zemin rengin yeşil tercih edilmeli çünkü çiçek yapılırsa çimler için yeşil güzel oluyor diye fikrimi söylemek istedim.

Arkadaşlar bu modeli iki renkle de yapılır ve bir çok renkle de yapabilirsiniz yani yazmanızın renklerine göre hareket edilmeli ki örnek kendini göstersin yapılışına gelince aynı şeyleri yorum yapmaktansa görsel olarak izleyip daha iyi sonuç elde edeceğinizi düşünüyorum şimdi bu güzel oya modelini yapacak olan el işi sevenlere kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.