TIĞ İŞİ DANTEL SEVENLER BUNU ÇOK BEĞENECEKSİN GÖRSEL HARİKASI



Sevgili el işi dantel sevenler yine çok güzel ve değişik dantel örneklerden bilgilendireyim istedim ben çok beğendim ve dantel yapanlarda bu güzel peçete modellerinden fikriniz olsun istedim.

Değişik modeller var video da yapmak isterseniz bakarak fikir edinebilirsiniz değişik ve güzel olan el işi ile örgüler benim dikkatimi  hep çektiği için sizlere paylaşmak istedim.

sayfamda yine güzel pike ve dantel modeller de var isterseniz sayfama bakıp fikir oluştura bilirsiniz .

Arkadaşlar ilerleyen zamanda değişik bir dantel modelini yapılışından sizlere kendim anlatarak fikrimi ve tekniğini paylaşmak istiyorum umarım bu güzel görseli de beğeneceksiniz tabi ki yeni yapacak olan arkadaşlar anlatımını izleyerek daha kolay yapabilirdi fakat sadece görsel olarak sundum .

Dantel her zaman güzel bir el işi olduğunu düşünüyorum ve her zaman çok güzel olur yapmak isteyenler bu modeller ile çok sipariş alacağınızı düşünerek fikir vereyim istedim .

Arkadaşlar güzel modeller ,ile örnekler sunduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim yorun yapmak zor değildir .

Sevgili el işi olarak dantel sevenler bu güzel modeli yapacaklara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.