W UZUN LİF MODELİN TAM DETAY YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel uzun bir lif modeli ile yapılış anlatımı olan videoyu sizlere fikir olsun diye paylaştım.

Yapılışı kolay sadece detay olarak ve renklerin uyumu güzel olan bu lif modeli siz örgü sevenlere örgüden ve el işinden sıkılanlara terapi olsun istedim çünkü yapılışı kolay ve çabuk biten güzel bir model hemde düğünü yakın olanlar çeyizlere yapabilirsin biz kolay olduğu için hemen örerek çeyizlere yer verebilirsiniz bize bu güzel modeli hazırlayan ve yapım aşaması kolay olsun diye anlatan pembe hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Ramazan ayı dolayısıyla biraz zor olsa da sizlerin zamanı kolay geçirecek bir model olduğunu düşünüyorum çünkü yapılışı zor olan ve örgüde oyalayan örnek değil onun için sizlere önerdim ve paylaştım.

Arkadaşlar bu uzun lif modeli değişik olsun isteseniz karede yaparak mutfakta peçete olarak kullanabilirsiniz .

Ben renklerin uyumu çok beğendim umarım sizlerde hem modeli hemde renklerin uyumunu beğenecek ve yapacaksınız eğer yapmak isterseniz yapılış anlatımı olan videoyu izlemenizi tavsiye ederim çünkü teknik olarak bilgi edinmiş olursunuz.

Yine değişik model düşünürseniz sayfamda var sayfamı ziyaret ederek değişik örneklerden fikir edine bilirsiniz şimdi bu modeli yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.