TIĞ İŞİ FISTIKLI YELEK MODELİN YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel kolay ve gösterişli bir tığ işi fıstıklı yelek modelin yapılış örneğimi sizlere yapılışıyla paylaştım .

Evet arkadaşlar değişik fıstıklı bir model tasarlayıp sizlere yapılışını anlatırken kesim ile ilgili biraz fikir vereyim istedim

Değişik örnekleri sizlere fikir olsun model konusunda yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın değişik örnekler için sizlere sunarken yapılışı kolay olsun diye anlatımlı video paylaşarak kolayca yapacağınızı düşünüyorum her zaman değişik ve güzel modelleri de değişik modeller sunduğumu düşünüyorum sizlerde yorum yaparak ve beğenip paylaşarak bir çok örgü sevenlere ulaşacağını unutmayın.

Arkadaşlar bazı modeller evet değişik örnekler yaparak harika model oluyor sizlerde bu değişiklik ile ilgili yorumlar da be sayfam da olsun bazı fikirler vereceğimi unutmayın takip etmenizi her³zaman söylerim yada kanalıma abone olarak küçük da olsa bilgilerimi siz örgü sevenlere paylaşıyorum .

Bu örgü fıstıklı modeli,min kol kesimleri ile ilgili ve yaka kesiminden bahsettim umarım sizlerde anlatabildiğimi  yaparken yine zorlanırsanız yorumlardan bildirip sizlere tam detay yardımcı olacağım .

Arkadaşlar değişik örneklere sahip olmak ve değişik örneklere ilk sizin görmesini isterseniz kanalıma abone olmayı unutmayın.

Bu güzel fıstıklı örgü modeli beğenip yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler dilerim.

FISTIKLI YELEK MODELİ TARİFİ
FISTIKLI YELEK MODELİ TARİFİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.