FİRKETE İLE DEĞİŞİK OYA MOTİF ÇALIŞMASI VİDEO AÇIKLAMALI



Sevgili örgü el işi sevenler bugün sizlere değişik bir firkete ile değişik oya motif  modeller nasıl yaparız ? model hazırladım yapılışı çok kolay fakat değişik yöntemle nerede kullanılır diye bilgiler sundum.

Sizlere değişik bir firkate bilgisi vererek sizlerde balkanların yöresel kıyafeti olan şalvar yeleği nasıl yaptığımı anlatım ve sizlerin beğenisine sundum umarım beğenecek ve sizlerde çok para harcamadan kendinize bu güzel firkate şile motifler yapıp süsleme yapabilirsiniz.

Arkadaşlar biraz olsun sizlere anlatım beğeni olarak yorum yaparsanız diğer firkete ile oya ve değişik görsellerden de bahsederek fikir verebilirim şimdi sadece yelek için motif ve içindeki blüz yaka ile koluna yaptığım görseli gösterdiğim .

Bende bir el işi ve örgü seven olarak değişik yeni ve güzel modellerden haberdar etmek için buradayım .

FİRKATE İLE MOTİF ÇALIŞMASI
FİRKETE İLE MOTİF ÇALIŞMASI
FİRKETE İLE İNCİLİ MOTİF YAPILIŞI
FİRKETE İLE İNCİLİ MOTİF YAPILIŞI

Arkadaşlar bu modelinde sadece motif olarak düşünün ve sizlerde bu motifle havlu kenarı ile değişik süslemelerde kullanabilirsiniz ben çok beğendiğim için değişik modeller ile yine sayfamda sizlere fikirlerimi paylaşacağım umarım takip eder veya kanalıma abone olarak her modelden haberdar olacaksınız şimdi bu güzel değişik el işi olan firkate modelin yapılışını izleyip yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

İNCİLİ FİRKETE MOTİF YAPILIŞI
İNCİLİ FİRKETE MOTİF YAPILIŞI

Kaynak:orgutarifleri

Makale yazar: orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.