PULLA OYA YAPTIM BÖYLE OLDU VİDEOYA BAKARAK YAPALIM MI



Sevgili örgü el işi sevenler yine çok güzel değişik bir oya modelini tasarlayıp sizlere yapılışını anlatan video paylaştım.

Yapılışı çok kolay görseli ışıl ışıl bir oya modeli olarak beğeniye sundum umarım beğenirsiniz yapılışı kolay bir oya fakat pulla yaptığım için ışıltı kattı oyama diye düşünerek sizlerde pullarla oya nasıl yapılır demeyin diye yapılış olarak anlatım ve sizlerde izleyip yapacağınızı umarım.

Arkadaşlar pullar ile bir çok model olduğunu biliyor,musunuz bilmem fakat çok şey yapılabiliyor ben bir kaç değişik olarak kullanarak yaptım bir halay mendilinde kullandım pulları bir oyada birde bileklik olarak yaptım hepside çok güzel oldu sizlerde değişik yerde kullanarak yapabilirsiniz pullar çeşit olarak ve renk olarak çok çeşit var değerlendirebilirsiniz .

Pulları yazmanıza göre renk seçerek alıp yapabilirsiniz çiçeğin göbeği olacak olarak düşünerek renk kullanırsanız çok daha güzel olacaktır.

Sevgili oya sevenler bu pullarla iğne oyası da yapabilirsiniz bir bütün pullu dolayarak motif yapıp bir oya yapabilir ve iğne oyasıyla yazmayı kıvırıp ekleyebilirsiniz veya örümcek ile ekleme yapabilirsiniz değişik olmasına müsait bir örnek sizlere sundum sizlerde yorumlarınızı beklerim paylaşarak hem desteklersiniz hemde bir çok oya sevenler sayenizde örnek fikrin olmuş olur.

Bu güzel oyayı yapacak olan oya sevenlere ş,imdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.