ÖRGÜ AYAKKABINI KENDİN YAP ANLATIMLI VİDEOYA BAKALIM



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve değişik bir model ile sayfamdan sizlere fikir olsun istedim.

Batramda kendine terlik çocuklar için sandalet olarak yapabilirsiniz çok güzel bir model sundum umarım sizlerde beğenecek ve bayramlık çocuklara değişik olsun el emeğin olsun isterseniz işte model işte anlatım yapmanıza kolaylık olsun diye yapılış anlatımı olan video paylaştım sizlerde izleyerek çok kolayca yapabilirsiniz .

Yapılışı halkalarla yapılıyor hemde çok kolay yapılışı sadece sizin yapacağınız şey tabanlık almak olacaktır ve yapım aşamasını izleyerek kolayca yapacağınızı umarım.

Kendinize de yapabilirsiniz terlik olarak yada bir sandalet olarak harika bir fikir bize bu modeli hazırlayan ve yapım aşamasını sunan pembe hanıma çok teşekkür ederim sizlerinde bilgisi olsun diye bende sayfama yer verip fikir edinin istedim.

Arkadaşlar böyle değişik ve güzel modeller her zaman sizlere sunmak için burada olduğumu unutmayın değişik modellerden beğendiğim için ve bende bir örgü seven olarak sizlerde umarım bu güzel modellerden fikir edinebiliyorsunuz değişik modellerden haberdar olmak isterseniz sayfamı takip veya üye olarak her zaman yeni modellerden haberdar olacaksınız şimdi bu güzel fikir olan terlik modelini yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin iyi günlerde kullanmak için yapalım derim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.