ROBADAN RENKLİ İP İLE BAHARLIK UZUN HIRKA MODELİN ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler y,ne çok güzel değişik baharlık renga renkli bir uzun hırka modeli ile yapılış  anlatımını sizlere paylaşmak istedim.

Tam detayla anlatımı olan bu robadan başlayıp biten tek parça olarak yapılan uzun hırka harika bir model olduğunu duşundum ve sizlerinde fikri olsun dedim paylaştım arkadaşlar örgüde artan ipleri değerlendireceğiniz kolay bir örgü model olarak sizlerinde beğeneceğini umarım eğer beğenip yapacak olursanız video anlatımını izlemeden geçmeyin ki değişik yapılış tekniği öğrenebilirsiniz her modelin ve her anlatımını yapan yapılış tekniği farklı olduğunu düşünüyorum bende bir yapılışını anlatan ve örgü yapan olarak bilgimi sizlere paylaşmak istedim.

Bazı modeller var ki değişik yapılışla harika model olarak karşımıza çıkar değişik iplerin uyumu ile dikkat çeker çünkü örnek basit olsa da renkler değişik görsel yaratır onun için sizler de renkli yapacağımız zaman uyumlu olmasına dikkat edin .

Sizleri bu güzel modelle izlemeye bırakıp yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.