HER GÖREN SORACAK BİR TIĞ İŞİ ÖRGÜ MODELİN ANLATIMLI



Çok güzel tığ işi bir örgü model ile sayfama devam edeyim örgü sevenlere de örnek ile ilgili fikir olsun istedim .

Yapılış anlatımla çok güzel bir modeli sizlere paylaştım umarım sizlerde benim gibi beğeneceksiniz ve yapmak isteyeceksiniz yapılış anlatımlı videoyu sizlere sundum izleyip çok kolay yapacağınızı düşünüyorum .

Arkadaşlar değişik bir tığ işi olarak sundum sizler ne yapmak isterseniz örebilirsiniz .Renk güzel gösterdi modeli sizde modeli gösteren renk kullanarak yaparsanız örneğiniz güzel olur yz aylarda gece gezmeye gittiğinizde üzerinize alacağınız örgü olarak yapabilirsiniz yelek olur şal yapılabilir diye düşünerek kendim fikrimi söyleyip sizlere paylaşmak istedim .

Bize bu güzel modeli ile yapılışını hazırlayan ve sizlere kolay olsun diye yapılışını anlatan fatma hanıma buradan teşekkür ederim.

Yine sayfamda çok güzel değişik modeller mevcut bakarak fikir edine bilirsiniz ayretten kanalım olan orgutarifleri de değişik örneklerde var ve değişik örneklerde hazırladım onları da sizlere sunacağım eğer abone olursanız ilk siz örneklere sahip olacaksınız yada sayfamdan üye veya takip edebilirsiniz .

Bu güzel tığ işi örneği beğenip yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.