LEYLAK LİF MODELİN YAPILIŞ TEKNİĞİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama rengi ile harika bir lif modelin görsel ve yapılışını anlatan video paylaşıp sizlere fikir olsun istedim .

Harika renk uyumu ile bu güzel lif modeli sizlere sunmak çeyiz hazırlayanlara da model için kolaylık olsun fikir edinsinler diye sundum yapmak isteyenler için nasıl yapıldı diye düşünmeden örün diye tam detay anlatımlı video paylaştım siz örgü sevenler tam detay için anlatımlı videoyu izlemenizi öneririm çünkü herkesin yapılış tekniği farklı olduğu için bazı modeller daha kolay yapım aşamaları var onun için anlatımları izleyerek yapmanız daha kolay örmenizi  sağlayacaktır.

Harika renk uyumu dikkatimi çekti ve sizlere de önerim bazı modellerden renklerin uyumu ön plana çıkar sizlerde bu renklere dikkat etmenizi öneririm sizlere en güzel ve yeni modeller sunduğumu düşünüyorum umarım sizlerde beğeniyorsunuz yorumlarınızı beklerim değişik lif modeller için sayfamı ziyaret etmenizi tavsiye ederim çünkü çok kolay ve çok güzel tam çeyizlik olacak lif modeller olduğunu düşünüyorum zaten bende örgü seven olarak yeni ve güzel olan modelleri seçip sizlere paylaşıyorum .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.