İKİ ÖRNEK BİR ARADA NASIL OLUR BAKALIM VE YAPALIM



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere iki örneği birleştirip bir örnek yaparak sizlere sundum yapılışını ve tasarımı nasıl yaptığımı anlatan video hazırlayıp siz örgü sevenlere paylaştım.

Tasarımla ilgili bilginiz olsun diye bir önceki kanalımda anlatımını yaptım bu sayfama da değişik bir örnek oluşturup sizlere sundum umarım bu düşüncemi sizlerde beğeneceksiniz eğer beğenirseniz paylaşmanızı beklerim ki bir çok örgü sevenlerde sizlerin sayesinde bu güzel modeller ve yapılışında faydalanır.

AJURLU ÖRGÜ SELANİK
AJURLU ÖRGÜ SELANİK

Arkadaşlar kanalımda her zaman değişik çalışmalarımı ve nasıl tasarım yaptığımla ilgili bilgi vereceğim onun için burada olduğumu unutmayın .

Bende bir örgü seven olarak sadece model yapıp geçmek istemiyorum sizlere yapılış tekniklerden de bahsederek fikir vermek istiyorum.

Kanalıma abone olarak her tasarımlarım dan ve yapılışından bilginiz olur sizlerde fikir edinerek değişik örgü yapabilirsiniz diye düşünerek sizlere tavsiye ediyorum.

Değişik örnekler için isterseniz sayfamdan isterseniz kanalım dan bilgi edinmeniz için üye veya abone olmayı unutmayın .

Bu örnek yapılışını anlatmamın sebebi sadece tek örnek yapmayalım değişik yerde kullanmak adına sizlere fikir vereyim dedim ve sundum umarım sizlerde bu düşünceme katılıp beğeneceksiniz ş,imdi bu kolay ve güzel örneği yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

İKİ ÖRNEK BİR ARADA YELEK MODELİ
İKİ ÖRNEK BİR ARADA YELEK MODELİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.