Yapraklı model bu kadar kolay olur örgü model yapılış tekniği



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler çok kolay fakat çok güzel olan kolay yapılışıyla yaprak model bu kadar kolay olur örgü model yapılış tekniği yapılışı anlatımını yaparak sizlere fikir olsun istedim ve paylaştım.

Yaprak modeli örgü her yerde ve her yaşa uygun olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere de fikir olsun istedim yapılışına gelince arkadaşlar anlatımını yaptım fakat iyi izlenirse başlama tekniğiyle başladığımı göreceksiniz her zaman lastikten sonra örgü yapar gibi başlarım umarım sizlerde bu güzel kolay yapraklı örgü modelimi beğeneceksiniz umarım yapmak isteyeceksiniz her zamanki gibi yine sizlere tavsiyem yapılış anlatımını izlemenizdır.

Arkadaşlar yine çok değişik ve çok güzel model hazırladım ve akabinde paylaşacağım iki renkle örgü model harikası olarak sizlere sunacağım eğer üye veya takip etmiyorsanız takip etmenizi öneririm ve kanalıma abone olmayı unutmayın şimdiden sizlere bu güzel modeli yapacak olan örgü sevenlere kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.