PAPATYA ŞAL MODELİN YAPILIŞ ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler yine yeni papatya şal modelin yapılışını sizlere paylaştım çok güzel bir şal modeli gelinlik üstüne atabileceğiniz bir şal olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun istedim yapılışını anlatan video ile sizlere paylaştım.

Arkadaşlar bazı motifli örgüler her yerde kullanabileceğimiz olarak düşünüp örgümüzü yapmalıyız diye düşünerek sizlere fikrimi söylemek istedim.

Biz örgü sevenler için bu güzel şal modelini hazırlayan ve yapılışı kolay olsun diye anlatımı olan video sunana suzan hanıma buradan teşekkür ederim.

Papatyaların arasında örümcekler ile yapılan bu güzel şal modelini umarım beğeneceksiniz ve yapacaksınız eğer sonuna kadar izlerseniz tam detay olarak öğrenerek çok kolayca yapacağınız için izlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar bu güzel motifli örneği sadece şal olarak düşünmeyin değişik örgülerde yapabilirsiniz nasıl mı etol olarak veya bir panço olarak yelek olarak yani örnek nasıl örülür öğrenirseniz her yerde yapabilirsiniz .

Harika görselli bu örnekleri değişik yerde kullanmalıyız diye düşünerek sizlere fikrimi söyleyeyim dedim.

Yine değişik model olarak şal bakacak olursanız sayfamda ve kanalımda var umarım beğeneceksiniz kanalım dan bakabilirsiniz haberdar olmak için sayfama üye olarak kanalıma da abone olarak yeni ve en güzel modellere sahip olacaksınız.

Bu güzel modeli yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

tığ işi üçgen papatya şal modeli
tığ işi üçgen papatya şal modeli

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.