TIĞ İŞİ ÖRGÜ MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni bir tığ işi örgü modelin yapılışıyla anlatımını paylaşıp siz örgü  sevenlere fikir olsun istedim.

Çok güzel yeni ve değişik bir tığ işi arkadaşlar bu modeli de beğeneceğinizi umarım yapılışı kolay ve güzel gösterişli bir örgü olduğunu düşünerek sizlere de örnek olarak yapmanız için bir video anlatımını da sundum izleyerek kolayca yapacağınızı umarım.

Bazı modeller renkler ile harika gösterişli olması dikkatimi çekti ve sizlerde örnek model seçerken ona göre renkleri seçmenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar bazı modeller için nerede kullanılır gibi değil nasıl yaparsak daha güzel olur diye düşünün çünkü örgüler nerede görmek isterseniz orada güzel olur.

Sevgili örgü sevenler değişik model isterseniz de sayfamı ziyaret ederek her türlü örgü el işleri modellerden örnekler bulabilirsiniz yapılışlarıyla ile sayfamda mevcut olduğunu düşünerek sizlere fikrimi söylemek istedim.

Kendim anlatımların yanı sıra sizlere değişik bulduğum ve güzel modelleri de paylaşıp sizlere fikir olsun diye paylaşıyorum umarım sizlerde beğeniyorsunuz yorumlarınızı beklerim .

Bu güzel örgü tığ işi örneğini yapacak olan siz örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

BU TIĞ İŞİ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI OLAN VİDEOYU İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.