BU KADAR UYUM OLUR İKİ RENKLİ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler iki rengin uyumu bu kadar güzel olur sizlere de fikir olsun diye yapılışını anlatan video ile paylaştım.

Değişik görseli olan bu iki renkli örgü modeli çok güzel olmasından yana renklerin uyumu çok güzel olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere de model olsun yapın istedim yapmayı düşünenlerde bu örneği yapmak için video izlemenizi tavsiye ederim yakında yine çok değişik bir modeli kendim anlatımını sunacağım eğer takip ederek veya üye olarak sayfamda kalırsanız her yeni ve güzel modellere sahip olacaksınız.

 

Bazı modeller gerçekten en çok dikkat çeken renkler olduğunu unutmayın .

Arkadaşlar bu örnek markla ip kullanmış fakat illa marka olması şart değil istediğiniz ip ile yapabilirsiniz sadece yapmak istediğiniz ip renkle uyumlu olması ve kalınlığı veya inceliği aynı olmasına dikkat edilmeli bende bir örgü seven olarak sizlere fikrimi paylaşıp fikir vermek istedim.

Normal iplerde bu renkler var eğer yapmak isterseniz istediğiniz iple yapıldığını unutmayın .

Bize bu modeli sunan şerife hanım evet marka bir iple bizlere anlattı görsel olarak da çok güzel ben bu modeli beğendiğim için sizlere paylaşmak istedim her yaşa uyumlu olan bu örneği yapacak olan tüm örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.