BAŞAK ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞINI ANLATIM İZLEYEREK YAPALIM MI



başak örgü modelin yapılışı
orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni bir başak örgü modelin yelek çalışması sizlere anlatımlı video hazırladım ve sizlere kolay olsun diye paylaştım

Yapılışı kolay bir teknik ile yaparak sizlere fikir olsun istedim ve sizler için anlatımlı bir video sundum bu yapılış tekniği anlatan ve seri şekilde örgü yapmanız için kendim tasarladığım ve seri örmek için sizlere fikir olsun istedim.

Ben ip marka olarak hiç yorum yapmam çünkü bende örgü seven olarak bir çok örgü yaptım ve yapıyorum asla şu marka olsun diye yapmadım istediğim iple her zaman çalıştım ve hepside çok güzel oldu sadece örneği gösteren renk olduğunu düşünerek örnek seçerken ipin rengine dikkat ederim sizlerde bu düşünceme katılacağınızı düşünüyorum sayıya gelince arkadaşlar küçük bir deneme olarak örgü örerek ve mezure yardımıyla ölçüp kaç beden yapacağınız ve kaç ,ilmek yapacağınız ortaya çıkar ben böyle yaparak çok kolay örgüler yaparım siz örgü sevenlere de bilginiz olsun ve tavsiye ederim.

Arkadaşlar bu modelleri beğeniyorsanız paylaşarak bir çok örgü sevenlere sayenizde ulaşacaktır diye sizde duyarlı olacağınızı umarım.

Sevgili örgü sevenler bu güzel başak örgü modeli yapılışını izleyerek yapacağınızı ve bu modeli şimdi yapacaklara şimdiden keyifli örgüler dilerim kolay gelsin.

 

BAŞAK ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞINI ANLATIMLI
BAŞAK ÖRGÜ MODELİN YELEK  YAPILIŞINI ANLATIMLI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.