ÜÇ BOYUTLU BAHAR AĞACI LİF MODELİN YAPALIM



Sevgili örgü sevenler bu gün yine yeni tasarım olan 3 boyutlu bahar ağacı görünümlü lif modelini sizlere yapılışıyla paylaşmak istedim.

Yapılışı kolay olsun diye anlatımlı video paylaştım sizlerde izleyerek çok kolay yapacağınızı umarım çok güzel bahar ağacı olan bu lif modeli tam zamanı olarak çeyizlerinize de yer verebilirsiniz.

Arkadaşlar çok güzel olan bu lif modeli renkleri ile harika bir görsel olduğu sizlerde bu renklere dikkat etmenizi öneririm .

Yapılışına gelince izleyerek sayıları ile yapılışını izlemenizi öneririm.

Değişik lif modeller ile fikir olsun isterseniz sayfamda yine değişik ve çok güzel modellerde var sayfamı ziyaret ederek diğer modellere bakıp fikir edine bilirsiniz .

Çeyizlere yada sipariş olarak yapmak isteyeceğiniz ve çok sipariş alacağınız bir model olduğunu düşünüyorum üstündeki desen başka yerde de değerlendire bilirsiniz bebek battaniyesinde veya bir yatak örtüsüne bu ağaç gibi dekor yapabilirsiniz çok da güzel olacağını düşünüyorum sizlerde umarım beğeneceksiniz sayfamdaki modelleri beğenirseniz paylaşmanızı beklerim diğer örgü sevenlerde sayenizde modellerden haberdar olacaktır.

Bu güzel 3 boyutlu bahar ağacı olan çok güzel lif modelini yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden keyifli örgüler olsun.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.