TIĞ İŞİ ÖRGÜ MODELİN VİDEO ANLATIMIYLA YAPALIM



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir örnekle sayfamı devam ederek sizlere fikir olsun diye düşünerek örneğimi paylaştım.

Kabarık merdiven görünen bu güzel modelin yapılışına bakarak ve izleyerek yapacağınızı düşünüyorum.

Yapılışına gelince çok kolay bir örgü modeli tığ ile yapılışı olduğu içinde çok güzel sizlerinde beğeneceğini umarım .

Arkadaşlar modelleri eğer beğeniyorsanız paylaşmanızı beklerim ki bir çok örgü sevende bu modeli görüp yapsın sizlerde modellerden haberdar olmak için kanalıma abone olarak ve zil butonuna basarak ilk siz görmüş olacaksınız veya sayfamdan takip yada üye olabilirsiniz buradan da takip ederek modelleri görecek ve yapılış anlatımlar ile çok kolayca örnekleri yapacaksınız.

Değişik örneklere bakıp fikir almak isterseniz de hem sayfama bakarak hemde kanalıma bakarak değişik örneklerden fikir edinebilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler her zaman dediğim gibi iplerin markasını vererek örgü örmüyorum ben istediğim iple örgü yapıyorum hep de çok güzel oluyor önemli olan yapacağımız model ve ipin rengini güzel uyumlu olsun ve örneğimizi gösteren renk olsun.

Sevgili örgü sevenler yapamadığınız bir konu olursa yorumlardan ulaşarak bilgilendire bilirsiniz yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın sizlere fikir vermek ve model konusunda yardımcı olabilmek adına buradayım

Bu güzel tığ işi örgü modeli yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler dilerim.

İzlemeyi unutmayın teknik olarak sizlere daha kolay yapılışını öğrenmiş olacaksınız.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.