MOTİFLİ ŞAL MODELİM BİRLEŞTİRMESİNİN ANLATIMINA BAKALIM



Sevgili örgü sevenler çiçekli motifli şal modelini sizlere anlatımını yaptım bu şal modelin birleştirmesini de sizlere sundum kendim tasarımım olan bu şal motifleri umarım sizlerde beğenerek yapacaksınız sadece şal olarak değil her yerde kullanmanız için uygun olduğunu söylemek istedim motif olduğu için bir çok yerde kullanılabilen bir model olarak tasarladım ve siz örgü sevenlere sundum .

MOTİFLİ ŞAL MODELİN BİRLEŞTİRMESİNİN

Motif birleştirmek için önce motif çalışmasını yapıp birleştırılır sizlerde önce motif çalışmasını öğrendikten sonra bu birleştirmeye bakalım ve video anlatımına bakarak kolayca yapacağınızı umarım.

Arkadaşlar motifli olması hırkalarda yelek ,yatak örtüsü olarak üçgen şal etol şal kırlent yani bir çok yerde yer verebilirsiniz sadece ben sizlere yapılış tekniğini anlatarak fikir edinmenize yardımcı olmak istedim izleyerek sizlerde çok kolay yapacağınızı umarım .

Değişik ve yeni tasarımlarımla yine sayfam olan kanalımdan sizlere sunacağım abone olarak sizlere de fikir edinebilirsiniz yorumlarınızı beklerim her zaman beğendiğiniz bir modelde yorum yaparak ve paylaşarak desteklerseniz sevinirim şimdiden bu güzel model için keyifli örgüler dilerim.

MOTİF BİRLEŞTİRME TARİFİ
MOTİF BİRLEŞTİRME TARİFİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.