MİNİK DESENLİ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMINA BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler yeni tasarlanmış çok kolay ve gösterişli bir örnek olarak ve yapılışını sizlere sundum umarım bu güzel ve kolay modeli beğenip sizlerde yapmak için fikriniz olur yapılış anlatımını izleyerek sizlerde yapmak isterseniz bu model nako ip ile yapılır diye düşünmeyin siz istediğiniz ipler ile yapabilirsiniz .

Arkadaşlar her zaman ip ile ilgili yorum yaparak sizlere fikrimi sunuyorum çünkü illa marka ip olmasına gerek yok bende örgü seven olarak kullanıyorum sizler eğer sipariş üzerine yapıyorsanız ve çok değişik olsun çok güzel ip olsun diye sipariş alıyorsanız ona göre yapabilirsiniz .

Bir örgüde ip değildir gösteren elinizin emeği ve seçeceğiniz örneğin renkleridir gösterişli olması ben bunu deneyimim ile bilgimden dolayı yorum yaparak sizlere fikrimi sunuyorum .


Yapılışını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum tam detay anlatımından dolayı şerife hanıma teşekkür ederim siz örgü sevenlere de keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.