FERMUAR GÖRÜNÜMLÜ AJURLU ÖRGÜ MODELİN ANLATIMI



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni bir model sundum fermuar görünümlü ajurlu bir örgü örneğin yapılış anlatımını yaptım umarım bu güzel modeli de beğeneceksiniz yapılışını anlatan videoyu sonuna kadar izleyerek siz örgü sevenlere de yapılışında çok kolayca yapabilirsiniz.

Değişik ve güzel görünüm her zaman benimde dikkatimi çeker ve bende sizlere sunmak fikir vermek istedim.

Kalın ince ipler ile deneyerek görselini sizlere paylaştım her iki iple yapılabilen bir model olduğunu düşünerek sizlere sunayım istedim .

Arkadaşlar ipin markasına gelince ben istediğim ipi alırım marka takıntım yok örgü seven olarak her zaman örgü yaparım ip almaya gidince uygun ip seçerim sizlere illa marka ip olsun demeyin ve çok paraya mal edersiniz onun için önce örneği güzel seçmek sonrada el işin güzel olması gösterir.

Örgü ip göstermiyor tabi ki de el emeğiniz güzel olmalı ki göstersin zaten hangi ip olursa olsun yıkandıkça değişir diye düşünüyorum ve kendim fikrimi söylemek sizinle paylaşmak istedim.

Başka örneklerden bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır değişik örnekleri sizlere hazırladım her birini sizlere sunacağım takip ederek ve kanalıma abone olarak diğer örgü modellerden haberdar olacaksınız modelleri paylaşarak diğer örgü sevenlere fikir vermiş olursunuz sayenizde bir çok kişiye bu modeller ulaşacaktır.

Sevgili örgü sevenler bu güzel fermuar görünümlü örgü modelin yapılışını izleyerek yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.