AJURLU V ÖRGÜ MODELİN ÖRNEK YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir ajurlu örgü modelin örneğin yapılışını sizlere yapılış anlatımını yaptım ve siz örgü sevenlere sundum.

Ajurlu bu güzel örneğin yapılışını tam detay olarak anlatım siz örgü sevenlere de izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum eğer yapılışında ki tekniği öğrenerek yaparsanız benim gibi kolayca yapacağınızı düşünüyorum .

Bu modele benzer bir çok örnek de var v örnek olarak fakat her modelin yapılışı farklı arkadaşlar yapılışından örnek değişik görüne biliyor fakat ben bu modeli çok eski dönemden beri biliyorum ve hem kendime hemde anneme yapmıştım çok beğeniyorum şimdi de sizlere yapılışı ile paylaşıp fikir olsun istedim eğer beğenir ve yapacak olursanız yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı beklerim bu modeli paylaşarak bir çok örgü sevenlerde bu güzel örneğe sayenizde öğrenecektir.

Değişik modellerden de fikir edineyim isterseniz sayfamda hepsi mevcut bakarak örneklerden fikir edine bilirsiniz yine değişik bir model hazırladım kendim tasarımım onuda yakında sizlere paylaşacağım takip ederek veya kanalıma abone olarak modeli ilk sizler görün .

Sevgili örgü sevenler umarım bu güzel ajurlu örneğimi de beğeneceksiniz eğer yapamadığınız bir şey olursa yorumlardan ulaşarak yine sizlere yardımcı olacağımı unutmayın .

Ajurlu v örgü modeli yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdi den kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.