fıstıklı motif görünümlü lif yapılış anlatımı



Sevgili örgü sevenler bebek battaniye modelden esinlenip lif model olarak sizlere yapılışından bahsederek fikir edinin istedim yapılışı kolay gösterişli bir model olduğunu düşünerek ve bende bir örgü seven olarak beğendiğim için sizlere paylaşayım istedim.

Hani ben her zaman derim ya modeller yani örnekler bir yerde kalmasın diye evet bakın ki bu bir bebek battaniye modelken lif olarak yapılır ve siz örgü sevenlere sundum sizlerde değişik görsellerde bu örneği kullanabilirsiniz bunun gibi bazı örnekler değişiklik yapmaya uygun olduğunu düşünerek fikrimi paylaşmak istedim değişik ve çok güzel lif modellerden bilgi edinmek isterseniz sayfama bakarak çok güzel modellerden bilgi edinerek fikir oluşturabilirsiniz.

Sarı papatya gibi görünen fıstıklı bir yapılışı olan battaniyeden esinlenen bir model olarak çok beğendim ve sizlere de sunayım dedim umarım siz örgü sevenler beğenecek ve yapacaksınız video anlatımını izleyerek çok kolay yapacaksınız .

Fıstıklı örgü öğrendiğinizde bunun gibi bir çok model yapacağınızı düşünüyorum belki çok kolay bir model fakat renkleri ile desen yapmasını değişik model yapılabilir bu fıstıklı değilde trabzan yapıp dantel gibi modelde yaratabilirsiniz orgutarifleri kanalda buna benzer bir model var trabzanla istersen dantel yap istersen yelek veya hırka yap bakarak fikir edinebilirsiniz

şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.