İKİ RENKLİ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ TEKNİĞİ



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine yeni çok gösterişli kolay iki ip ile yapılan bir örnek yapılış tekniğini anlatım ve siz örgü sevenlere fikir olsun diye paylaştım.

Arkadaşlar değişik bir örneği sayfamda bahsetmiştim baklava desen olarak yapılışı farklı bir model diye yapılışı ona benzer ve iki renkle yapılan bir örgü modeli ben çok beğendim ve sizlere de fikir olsun istedim ben de ikiz annesi olarak böyle ikizleri hitap eden modeller zor bulunuyor bilirim onun için daha çok ikizlere yakışan bir örnek olarak siz örgü sevenlere sunayım istedim değişik renkler i,le çocuklara yapacağınız bir model olduğu için sizlere yapılış teknikle anlatan bir video paylaştım sizlerde izleyerek çok rahat bir şekilde yapacağınızı düşünüyorum tam detayla anlatılan videoları izlemenizi tavsiye ederim.

Değişik modeller ve örnekler ile anlatımları izlemek isterseniz kanalıma abone olarak her ilk modeli sizler görebilirsiniz değişik ve güzel modelleri sizlere sunduğumu düşünüyorum umarım sizlerde bu düşünceme katılırsınız beğeni ,yorum ve paylaşımlarınızı beklerim paylaşarak bir çok örgü seven arkadaşlarda fikir edine bilsin sizler paylaşırsanız daha çok kişi faydalanır .

Sayfamda değişik modellere bakarak örneklerden bilgi edine bilirsiniz şimdi bu örgü modelimi beğenip de yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.