ÇOK KOLAY OLAN KALPLI LİF MODELİN VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok kolay fakat harika bir kalplı lif modelini sizlere paylaştım her ne kadar yapılışı kolay olsa da bir emek var sonunda bu gösterişli lif modeline de bakmanızı ve yapılış anlatımını izlemenizi öneririm.

İçi karalar ile kalp lif modelin yapılışını ve tasarımını yapan biz örgü sevenlere yapılışında kolay olsun ve video anlatımını izleyerek yapın diye bu güzel el işi lif modelini hazırlayan pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim.

Arkadaşlar bazı renkler vardır ki modeli on plana çıkarır bazı modellerde var ki çok güzel fakat renginden dolayı bakmayız oysa ki biz örneğe bakıp ve bizlerde renkleri uydura biliriz onun için her zaman renkleri on planda tutun derim bu model her  kolay olsa da renkleri dikkatimizi çeker diye düşünerek kendim fikrimi sizlere paylaşmak istedim .

Sevgili örgü sevenler değişik çeyizlik ve kolay yada zor model lif olarak bakmak isterseniz sayfamda her turlu modellere bakarak fikir edine bilirsiniz.

Sayfama üye veya takip ederseniz her zaman yeni modellerden haberdar olacaksınız bu güzel değişik kolay kalplı lif modelini yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin anlatımını izlemeden geçmeyin yeni tekniklere açık olun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.