BAKIŞAN KUĞULAR PATİK MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni bir kuğulu patik ile yapılış anlatımını sizlere fikir olsun diye paylaştım.

Çok güzel bir tünüs işi bir patik yapılışı olduğunu görerek sizleri de fikir dar ederim diye düşünerek paylaştım arkadaşlar 5 şiş ile patik yapanlar bu modeli de çok rahat şiş ile kuğu modelini örebilirsiniz yapılış yönünü öğrenmek için eğer tunus işi değilde şiş ile yapacak olursanız sayılarını almak kuğunun yönünü öğrenmek için yapılış videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Bu tunus işi sadece değil diğer el işleri ile de yapabilmeliyiz hani derim ya örgüler bir yerde kalmaz diye evet bu işi de değişik el işlerinde yapabiliriz nasıl mı potre olarak illa kuğu modeli olacaksa iki şiş ile de yapılabilir olduğunu unutmayın .

Sevgili örgü sevenler bu güzel kuğulu örgü tunus işi patik modelini umarım sizlerde beğeneceksiniz eğer değişik model isterseniz yine sayfamda var bakarak fikir edine bilirsiniz şimdi bu güzel kuğulu değişik el işi ile yapılan patik modelini yapmak isteyen sevgili örgü sever arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.