BAHARLIK AJURLU ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMIYLA



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel zarif ve de kolay bir baharlık  örgü modelini sizler için hazırladım ve sundum umarım sizlerde bu modeli beğeneceksiniz eğer beğenirseniz sizlerde paylaşarak bilmeyen arkadaşında bu modelden fikir edinmesine yardımcı olursunuz .

Değişik ve tam bahar aylarda ve yaz aylarda kullanılacak bir örgü modeli olduğu için şu sıralarda yapıp yaza giye bilirsiniz diye paylaşmak istedim yelek hırka veya deniz  kenarında üstüne alabileceğiniz file gibi salaş blüz olarak yapabilirsiniz merserize ip ile serin tutacağı bu modeli yapabilirsiniz çocuklara veya genç kızlar için çok güzel bir bölera olarak yapabilirsiniz .

Arkadaşlar yapılışı çok kolay yapılış video olarak anlattım umarım sizlerde izleyerek yapacaksınız isterseniz bir plaj çanta bile yapılabilir yanı her zaman derim ya örgü her yerde güzel oluyor diye istediğin ip ile yapılabilir istediğin örgü olarak da her yerde kullanılabilir.

Baharlık olarak çok güzel genç kızlar için salaş bikini üstü sahilde gezinecek kıyafet olarak yapabilirsiniz ben kızım için düşünüyorum çok da güzel olacağını düşünüyorum arkadaşlar ben sadece örnek yapılışını anlatarak siz örgü sevenlere fikir vermek için buradayım umarım beğeneceksiniz be yorumlar yazarak destekleyeceksiniz paylaşarak herkes bu modellerden faydalanması için sizde paylaşın derim sevgili örgü sevenler bu baharlık ajurlu örgü örneği yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler dilerim.

AJURLU BAYAN ÖRGÜ MODELLERİ
AJURLU BAYAN ÖRGÜ MODELLERİ
AJURLU ÇOK AMAÇLI ÖRGÜ YTARİFLERİ
AJURLU ÇOK AMAÇLI ÖRGÜ TARİFLERİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.