YILDIZLI LİF TAM DETAY ANLATIMLA



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni bir lif modelin anlatımıyla devam edelim değişik harika renk uyumu ile bu güzel lif modelini biz örgü sevenlere hazırlayan ve tam detay olarak anlatımını yapan suzanın el işi dünyasına buradan teşekkürlerimi iletirim.

Lif model olarak yapılış tekniği hepsinin bir fıstıklar ile yapılmakta sadece sizlere bu modelleri sunarken renklerin ve de model uygulamasına dikkat etmeniz için yapılış tekniğini almanızda fayda var tabi ki bu da modelin görseline bakarak değil yapılış tekniği için video anlatımını izlemenizi öneririm .

Ben modeli biliyorum demeyin çünkü daha kolay yapılış olur sizde bunu izleyerek bulabilirsiniz suzan hanım gerçekten güzel modeller ve renkler ile çalıştığını görüyorum sizlerinde bu modeller gibi renklerin uyumuna dikkat ederek çalışmanızı öneriyorum arkadaşlar bir çok lif modeller de var sayfamda bakarak bir çok fikir edineceğiniz modellere sahip olursunuz anlatımlarla sayfamda hepsi mevcut olduğunu düşünerek sizlere fikrimi söylemek istedim umarım bu güzel modeli de beğeneceksiniz.

Sevgili örgü sevenler akabinde yine çok güzel model paylaşacağım eğer takip ve üye değilseniz tavsiye ederim çok değişik modellerden haberdar olacağınızı düşünerek sizleri bilgilendirmek istedim.

ŞİMDİ BU GÜZEL YILDIZLI LİF MODELİNİ YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.