GÜLLÜ DEĞİŞİK LİF MODEL ANLATIM VİDEO



Sevgili örgü seven hanımlar zaman yaza giderken yine çok güzel değişik süslemeler ile sayfama yer vermekteyim çünkü değişik ve güzel modelleri sizlere paylaşıp modeller ile ilgili siz örgü sevenlere fikir olsun çeyiz hazırlayanlara da model konusunda yardımcı olmak istedim.

Sarı güllü yıldızlar bu kadar harika görsel olur .

Lif yapılış tekniği hepsi ayni fakat süslemeler ile harika modeller oluyor siz örgü sevenlerde süslemelere dikkat edip örgü yaparsanız her zaman örneğiniz dahada harika olacaktır.

Arkadaşlar bu model yalnız süslemek değil tüm örgülerde küçük detay olarak kullanabilirsiniz sadece lif olarak süsleme olmasın umarım bu kendim fikrimi beğenip uygulayacaksınız .

Değişik örneklere ve modellere bakarak fikir edinmek isterseniz sayfamda bulabilirsiniz üye veya takip ederek sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Arkadaşlar bizlere bu güzel sarı çiçekli  yıldızlı lif modelini tasarlayan ve yapılışında kolay olsun diye tam detay anlatan Lifperisi arzu hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar bu güller ile başka modellerde de kullanmanızı tavsiye ederim uzun lif yapabilirsiniz yüz lif olur yani diğer lif modellerde olduğu gibi bu lif modeli de tam kombin olarak kullana bilirsiniz bu güllü lif modelini yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.