ÖRGÜ BEBEK ŞAPKA MODELİN YAPILIPIŞ ANLATIMLI



şapka modeli

Sevgili örgü sevenler çocuklara ve bebeklere takım olarak yapacağınız bir model ile tam detaylı anlatımdan sizlere paylaştım yapılışını oya hanım anlatıp sizler için kolay olacak bir video sundum izleyerek yeni örgü fikirler edinebilirsiniz .

Değişik modeller ile sayfamda sizlere sunuyorum sizlerde bu güzel modellerden bilgi edinerek yapacağınızı düşünüyorum siz örgü sevenler eğer değişik örgü modellere sahip olmak isterseniz sayfamı takip etmeniz veya üye olmanızı öneririm .

Bu model ile tam takım yapmanız için çok güzel bir örnek .

Ponponlu çocuk şapka olarak anlatımını izlemenizi yapmanıza yardımcı olacaktır.

Bu modeli kullanarak sizler kendinize de yapabilirsiniz örgülerde süsleme önemli olduğunu söylemek istedim.

Bir ponpon bile bu modeli harika bir görsel oluşturdu  sayı olarak da örnek sayısı ve katlarını ölçerek bulacağınızı her zaman bahsederim çünkü iplerin kalın ve inceliği tutmuyor siz örgünüzü ölçüm kaç ilmek yapacağınızı bulabilirsiniz .

Bu takım olarak örülebilen modeli umarım beğenecek ve yapacaksınız.

Yapılış video izleyerek yapılışında kolay olacağını unutmayın ben modelleri siz örgü sevenlere sundum sizlerde yorumlarınızı beklerim şimdi bu modeli beğenip de yapacaklara kolay gelsin.

ÖRGÜ BEBEK ŞAPKA MODELİ
ÖRGÜ BEBEK ŞAPKA MODELİ

KAYNAK: ÖRENHANIM

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.