YILDIZ LİF YAPILIŞI İZLE YAP



Sevgili örgü sevenler yine çok değişik bir lif modelini sizlere fikir olsun diye sundum yapılışını izlemeniz ve yapılışında kolay olacak videoyu da paylaştım umarım beğeneceksiniz .

Arkadaşlar yaz kış her zaman yapılan bir lif modeli ile sizlere buluşturdum yapılış anlatımla çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Bizlere bu güzel modeli ile yapılışında kolay olsun diye tam detay anlatımını yapan lifperisi arzu hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Görseli ve rengi çok gösterişli bu lif modeli mutfaklarda da kullanabilirsiniz bu tarz örgüler illa bir yerde kalmasın lif diye sadece banyoda kalmasın diğer değişik görsel olarak da kullanılmalı diye düşünerek sizlere fikrimi söylemek istedim.

Çeyizlere de kullanacağınız değişik lif model isterseniz sayfamdan bakarak çok değişik modellerden bilgi edinebilirsiniz.

Ben sayfama her zaman güzel modelleri paylaştığımı düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim eğer modellerimi ve sayfamı beğeniyorsanız takıp ederek en yeni ve güzel modellerden sizler sahip olacaksınız bu güzel yıldızlı lif modelini yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.