Siyah yazma oya modelin yapılış anlatımı



Sevgili oya severler bugün yine çok güzel siyah yazma oya modeli ile yapılışından bahsederek devam edelim istedim.

Her zaman renkli oya modellerin yapılışından bahsederiz bende siyah yazmada oya yaparak sizlere yapılış tekniğini anlatmak ve siz oya severler fikir olsun istedim.

Değişik ve kolay olan bu oya tabi ki değişik yazma renklere de uygulayabiliriz ben sadece siyah olarak görseli nasıl olur diye düşündüm ve siyah yazmaya yaptım her renkle yapabilirsiniz oya iplerin uyumuna göre yapılırsa daha güzel olacaktır arkadaşlar oya anlatımı yeni yaptığım için bazı yanlışlarım olabilir kusura bakmayın diğer modellerde tabi ki olmaz umarım beğeneceksiniz .

SİYAH YAZMA OYASI

Ben çok değişik modeller hazırlamaktayım değişik görselleri seven olarak sizlere de fikir olsun model konusunda aradığınız her şey bulun istedim kanalım da artık her modelle beraber oluruz destekleyerek ve modellerimi paylaşarak yorumlarınızı da esirgemeyin.

Sevgili oya sevenler diğer örneklerden de sayfamda her şeyden bakıp fikir edine bilirsiniz takip ederek ilk modellerden haberdar olacaksınız.

SİYAH YAZMA OYA MODELLERİ

Kendim tasarımım olan bu güzel tığ işi oya modelini sizlere anlatımlarımla anlatım izleyerek umarım sizlerde çok kolay yapacaksınız şimdi bu oyayı yapacak olan sevgili oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

KAYNAK: orgutarifleri

Makale yazar :orgutarifleri.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.