ÇOK SİPARİŞ ALDIRAN MUHTEŞEM İĞNE OYASININ YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler en güzel ve yeni gösterişli bir yazma öya olarak iğne oya yapılışıyla sizlere fikir olsun diye paylaştım.

Oyalarda en gösterişli oya olarak iğne oyası olur ve bir çok arkadaşlar bilmez aslında yapılış anlatımını izleyerek yapabilirsiniz yapılış anlatımlarda tane tane anlatılır bu video izlerseniz hiç bilmeyen de öğrenir diye düşünüyorum.

Sevgili oya severler bu oyaları yapmadan önce yazmayı seçip ona uygun renkleri olan ipleri almak ve oya olarak iğne oyasını yaparak çok güzel oya elde edilir bazen değişik oyalar var iğne oya bilmeyen arkadaşlar için benzer tığ oyası yapılıyor sayfamı ziyaret ederseniz iğne oyasına benzer tığ oyasını bulabilirsiniz .

Değişik görseller için sayfamı takip etmenizi öneririm değişik modeller ile yapılışları her modelin var bakıp fikir edinerek çok güzel oya yapabilirsiniz isterseniz çeyizlere isterseniz kendinize veya sipariş alarak evinize katkıda bulunabilirsiniz onun için bu model tam ideal olduğunu düşünerek fikirlerimi sunayım istedim .

Arkadaşlar bu güzel değişik sipariş üzere çalışanlar için uygun bir model ve bu modeli siz oya sevenlere fikir olsun umarım bu modeli, beğenecek ve yapacaksınız şimdiden sizlere kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.