TUNUS İŞİ ÇİÇEKLİ PATİK MODEL ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik tunus işi ile yapılan bir çiçekli patik modelinden bahsederek devam edelim istedim.

Tunus işi ile bir çok örgü yapıldığını biliyoruz diye düşünüp bu sayfama patik modelinden bahsedelim istedim değişik bir örgü stili olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun istedim çiçek yapılışını öğrendiyseniz bebek hırka yada yelek yapabilirsiniz çiçek modeli çok güzel diğer örgülerde de kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar patik olarak bir çok örgü tekniği ile yapılmakta fakat bu tunus işi çok farklı olduğunu söylemek istedim bu çiçekli örneği birde bebek battaniye yapılışında kullansak çok harika tunus işi çiçekli bebek battaniyesi olur diye sizlere fikrimi söylemek istedim.

Tığ işi ile patikler,beş şiş ile patikler iki şiş ile yapılan patik modeller var her biri kendi işi ile harika modellerdir eğer diğer patik modellere de bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek fikir edine bilirsiniz yada en güzel modellere ilk siz sahip olmak isterseniz sayfama üye olarak veya takip ederek en güzel modelleri ilk sizler görmüş olursunuz .

Sevgili örgü sevenler bu güzel çiçekli gösterişli renkleri ile harika tunus işi patik yapmak isterseniz kolay olsun diye tam detay olan video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim şimdi bu model patiği yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.