KALEM İLE ÜÇGEN ŞAL VE YELEK MOTİF YAPILIŞI VİDEO



kalem ile motif yapılışı
kalem ile motif yapılışı

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel kalem ile yapılan bir motiften yapılışı ile anlatım yaparak devam edelim .

Değişik motif yapma tekniği ile harika hem şal yapabiliriz hem de yelek yazlık hırka olur diye düşünerek siz örgü sevenlere fikir amaçlı bilgilendireyim istedim.

                        KALEM İLE MOTİF ÇALIŞMASI TARİFİ

uzatma işlemi yaparken kalem yardımıyla düzgün olarak her bir çalışması şekil olarak aynı olması için kalem kullanıyoruz .

ve hre bir motif aynı düzeyde oluyor tam detay için video açıklamasını izlemenizi öneririm.

Örgü her çeşit yapılış tekniği var istediğimiz gibi değerlendirerek örgü yapabiliriz motiflerde özellikle aparatlar var değişik el becerisi ile bir çok değişik motifler yapabiliriz bu modelde olduğu gibi kalem kullanarak.

Değişik motif yapılmış sizlerde değişiklik yapabilirsiniz .

Yakın zamanda kendim tasarımım olan bir değişik motifi sizlere yapılışını anlatan video sunacağım umarım beğenirsiniz bu kalemle yapılan motif de çok güzel her yerde kullanabilirsiniz motif olunca örgüde nerede görmek isterseniz orada güzel olacaktır.

Çok eskiden sadece firkate vardı şimdi ise istediğimiz her ne olursa aparat olarak kullanılıyor ve çok değişik modeller oluşuyor eğer değişik görsel olarak görmek isterseniz sayfamda hepsi mevcut bakarak fikir edinebilirsiniz.

Arkadaşlar bizlere bu kalemi aparat yapma fikrini hazırlayan ve yapılışını tam detay anlatan şerife hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim bu kalem ile yapılan güzel kullanışlı örgü modeli yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

KALEMLİ ŞAL ÇALIŞMASI
KALEMLİ ŞAL ÇALIŞMASI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.