Uğraşmadan yorulmadan yapılan lale oya modelin yapılışı



Sevgili oya seven arkadaşlar hiç uğraşmadan ve bir o kadar da gösterişli bir oya modelin yapılışını sizlere paylaşıp fikriniz olsun istedim.

Değişik yapılışı olan bu oya sutaş dediğimiz hazır bir oya için yapılışında kolay olacaktır sutaş ile değişik bir lale oya yapılışından bahsederek fikriniz olsun yapmak istersen,izde anlatımlı tam detay videoyu sundum izleyerek yapabilirsiniz ben bir oya seven olarak sizlerinde bu güzel oyadan mahrum kalmasınlar diye hem modeli hemde yapılış anlatımlı videoyu sizlere paylaştım umarım bu değişik model yapılışını beğeneceksiniz .

Değişik oya modellerde sayfamda bulabilirsiniz tüm oya çeşitlerinden var yakında yine kendim tasarımı olan bir güzel oya modeli hazırladım o model ile yapılışını sizlere sunacağım takip etmeyi unutmayın .

Arkadaşlar bu sutaş ile değişik oyalarda oluyor fakat bu lale düşünülmüş çok güzel oldu sutaş için her renk var istediğiniz modelde kullanabilirsiniz veya tülbent önce seçip oyayı ona göre seçmek lazım ve ona uygun oya için ip seçimi ve renklerin uyumlu olmasına dikkat etmeliyiz ki örünce gösterişli olsun .

Bu güzel sutaşı ile lale modeli yazma için yapmak isteyen sevgili oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.