3D ÇİÇEK BAHÇESİ LİF MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel 3 D çiçek bahçesi örgü lif modelin yapılış anlatımını siz örgü sevenlere paylaşıp fikir olsun istedim.

Bu model gibi çok değişik modellerden de bakmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek değişik lif modellerden de fikir edine bilirsiniz bize bu güzel çiçek bahçe örgü tığ işi lif modelini hazırlayıp yapım aşamasını tam detay olarak bizlere sunan suzanın el işi dünyasına buradan çok teşekkür ederim diğer sayfalarımı da sizlere güzel modellerini paylaşmıştım bakıp çeyizler için örebilirsiniz çok güzel model tasarımı ile anlatımı olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere de yapılışında kolay olsun diye tavsiye ederim.

Arkadaşlar bazen örgü değildir güzel ve gösterişli olması her zaman derim örgü yaparken renkler önemli diye evet önemli ben örgü yaparken youtup kanalımda hep bahsederim renkler ile yapılışında modellerin göstermediğini bu model renkler çok güzel uyumlu olduğu için ve hemde model yapılış düzgün yapıldığı için bu kadar gösterişli oldu sizlerde yaparken örgüde ve her el işlerinde renklere dikkat etmenizi öneririm şimdi bu güzel 3 D çiçek bahçesi olan lif modelini yapmak isteyen siz örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.