ÇEYİZLİK İKİ DEĞİŞİK LİF MODELLERİN YAPILIŞLARI



Sevgili örgü sevenler yine çok kolay ve gösterişli iki renkli bir kare lif yapılışını sunarak devam edeyim istedim.

Değişik modelleri olan bu güzel lif modelini yapılışını da sizlere paylaşarak yapılışında kolay olsun istedim umarım bu iki ayrı lif modellerin yapılışlarıyla siz örgü sevenlerde beğeneceksiniz.

Arkadaşlar bu güzel lif modelini ve yapılışını bizlerin için hazırlayan fatma hanıma eline sağlık ve teşekkür ederim.

Siz örgü sevenler yapılışı kolay olduğu için hamamlarda kullanmanız için çok çabuk örülen bir modeli sizlere fikir olsun istedim hem keyifli bir örgü hemde güzel buldum sizlere de fikir olsun istedim.

Değişik ve çeyizler için başka model isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır çünkü çok güzel değişik modeller de var her biri de güzel ve değişik sizlerde bu modellerden yapmak için model konusunda yardımcı olmuş olurum.

Bu sayfama iki video anlatımını sunarken her ikisi de fatma hanımın hazırladığı için ve kare lif olarak bir sayfada model bulun diye düşündüm.

Yine çok güzel bir model sizler için tasarladım ve ilerleyen saatte sizlere paylaşacağım umarım sizlerde beğeneceksiniz zaman zaman kendim tasarımlarımı sizlere sunmak fikir vermek istedim .

Bende bir örgü seven olarak değişik ve yeni modellerden baktığım için sizlerde aynı düşünüyorsunuz diye düşünerek buradayım.

Sevgili örgü sevenler değişik modellerden haberdar olmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek ve üye olarak ilk siz modelleri görecek ve sizler yapmış olacaksınız diye düşünüyorum şimdi bu güzel lif modelleri yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.

İKİ RENKLİ ÇEYİZLİK LİF MODELİ
İKİ RENKLİ ÇEYİZLİK LİF MODELİ
KARE ÇEYİZLİK LİF MODELİ
KARE ÇEYİZLİK LİF MODELİ

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.