İKİ RENKLİ ÖRGÜ MODEL ANLATIMA BAK



Sevgili örgü sevenler değişik güzel ve elinizdeki ipi değerlendireceğiniz bir örgü model ile anlatımını paylaştım.

Çok güzel bir model her yaşa hitap eder be değişik görseli ile harika görünüyor sizlerde yapmak isterseniz elinizdeki örgüden kalan ipler ile veya iki renk alarak bu güzel modelden yapabilirsiniz.

Bu güzel gösterişli örneği yapılışını izleyerek çok kolay yapacağınızı umarım sizlerinde elinizde kalan ipler değerlenmiş olur çünkü biz örgü yaparken bir çok ip elimizde kalır ve böyle örnekler ile değerlenir ve güzelde bir model oluştu siz örgü sevenlere de bu modeldeki gibi değişik fikirleriniz olur diye sundum .

Arkadaşlar değişik model anlatımını sizlere hazırladım ve yakın zamanda sizlere sunacağım değişik modellerden de yine sayfamda mevcut bakarak fikir edinip model örebilirsiniz  .

Değişik örgü modelleri siz örgü sevenlere sunarken sizlerden de yorumlarınızı beklerim umarım bu güzel modelleri severek bakıp ve yapıyorsunuz en güzel modeller ile yapılışlarını anlatan videoları da her zaman yapmanız için kolay olsun diye paylaşırım izleyerek değişik yapılış teknikleri öğrenebilirsiniz bu güzel değerlendire bileceğiniz ip ile yapılan bu güzel fikirli örgü modeli yapmak isteyen siz sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.