GELİNLİK VE BİNDALLI LİF MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün çok değişik ve çok güzel bir lif modeli fakat böyle bir lif modeli hiç görmediniz ve bende size paylaşıp fikir edinin çeyiz hazırlayanlara model konusunda kolaylık olsun istedim.

Arkadaşlar tam takim gibi olan bu lif modeli sizlere çeyiz yapımında beğenerek yapacağınızı düşünüyorum çok değişik bulduğumu söylemeden geçemedim çok beğendim isterseniz kendinize isterseniz çeyizinize yapabilirsiniz .

Diğer modeller gibi değil çok değişik süsler ile yapıldı ve gelinlik ile bindallı yapılışında anlatımı da var sizler için anlatımını da paylaştım.

Bizler için bu güzel değişik gelinlik  lif ile bindallı lif modelin yapılış ile görsel hazırlayan ve yapılış anlatımla tam detayla yapılış tekniğini biz örgü sevenler için hazırlayan pembeli örgülere çok teşekkür ederim gerçekten değişik düşünüp ve görsel olarak harika bir lif modeli bizlere sundu .

Arkadaşlar bu modeli amigurumi bebek üstüne kıyafet olarak harika olur bence denemeliyiz bebek kıyafet olarak bindallı çok değişik olur amigurumı yapanlar değerlendirebilir diye düşünüyorum.

Bu gelinlik için ayrı video anlatımı var sonra da bindallı olarak iki video sundum izleyerek kolay olur tavsiye ederim yapılış tekniğini öğrenerek yapılışı kolay olacaktır şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.