İKİ ŞİŞ HASIR ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ TEKNİĞİ



hasır örgü modelin yapılışı
orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni tasarladığım bir iki şiş hasır örgü modelini sizler için hazırladım yapılışı çok kolay olan bu örgü modeli anlatımıyla siz örgü sevenlere sundum .

Bu güzel modeli de beğeneceğinizi umarım çok kolay olduğu kadar gösterişli olduğunu düşündüm ve siz örgü sevenlere fikir olsun diye paylaşmak istedim her zaman yeni ve güzel olan modellerden sizlere fikir vermek istedim .

Değişik modellerden haberdar olmak isterseniz kanalıma abone olabilirsiniz yada sayfamı takıp ederek çok güzel modellerden haberdar olursunuz.

Arkadaşlar ben örgü seven olarak yeni modeller her zaman tercih ederim sizlerde aynı düşündüğünüzü düşünerek kolay gösterişli örnekler tercih edip sizlere paylaşıyorum umarım bu modelleri sizlere fikir veriyorum .

İKİ ŞİŞ HASIR ÖRGÜ MODELİ
İKİ ŞİŞ  ÖRGÜ MODELİ      Hasır modelini diğer sayfamda tığ işi olarak paylaşmıştım      düşünüp şiş ile nasıl yaparım diye ve sizlere bu örneği hazırladım ben beğendiğim için sizlere de beğeneceğini düşünerek sundum  bu model de yaz kış örgü olarak kullanabiliriz kalın ip ile şiş kullanarak her mevsime uygun örnek yapabiliriz yazlık olsun diyorsan kalın şiş kullanarak ipi ince seçerek ajurlu olacaktır ben denediğim için sizlere söylemek ve tavsiye etmek istedim şimdi bu güzel hasır şiş işi örgü modelini yapacak olan sevgili örgü sevenlere keyifli örgüler dilerim kolay gelsin.
ÇOK AMAÇLI HASIR ÖRGÜ MODELİ
ÇOK AMAÇLI HASIR ÖRGÜ MODELİ

Kaynak:orgutarifleri

Makale yazar: orgutarifleri.com

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.