YAZLIK TIĞ İŞİ ÇAPRAZ FISTIKLI ÖRGÜ MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere kendim anlatımım olan çok güzel tığ işi çapraz fıstıklı örgü modeli ve anlatımı mı paylaştım.

Değişik ve güzel bulduğum bir örnek yaptım umarım sizlerde beğeneceksiniz ben bu modeli bir çok lif yapılışında kullanılan bu fıstık yapılışın dan esinlenerek böyle bir model yapıp model konusunda sizleri bilgiledireyim istedim.

Model anlatımım da değişik düşüncemi de paylaştım sizlerde böyle değişiklikler yapın istedim her zaman derim ya değişiklik yapın diye bu anlatımım da bahsettim sizlerde yapabilirsiniz.

Arkadaşlar değişik örnek yapılışında sizlere kendim anlatmak istedim ve kanalıma yer vermek için kanalımı açtım sizlerinde desteği ile burada olurum sizlerde eğer beğeniyorsanız yorum ve modelimi paylaşırsanız sevinirim.

Yine çok güzel bu modele benzer fakat şiş ile yapılan bir modeli de akabinde paylaşmak istiyorum.

Bu fıstık modelini yaparken fikrim olan örümcek yapılarak denedim ve çok kolay ve güzel oldu sizlerde deneyebilirsiniz bu anlatımım olmadan yapıp paylaşsaydım olacaktı fakat bir an aklıma geldi ve kendim anlatımdan sonra kendim devam ettim ve çok güzel oldu iki, örümcek değil de biraz büyük örümcek tek olarak daha güzel oldu sizlere fikrimi sunmak istedim.

Bu çapraz fıstıklı örgü modeli beğenip yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

yazlık fıstıklı yelek modeli
yazlık fıstıklı yelek modeli

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.