MOTİFLİ YAZLIK ÇOCUK HIRKA MODELİ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama değişik motifli biğr çocuk hırkasından bahsederek devam etmek istedim.

Çok güzel bir hırka modeli olduğunu düşünerek siz kendinize de yapabileceğiniz örneği sizlere yapılış anlatımla paylaşıp fikir olsun istedim.

Çok güzel bu hırka modeli iki video anlatımla size paylaştım çünkü tam yapılışını gösteren video izleyerek kesim yerleri yani ön ve kol yapılışlarında kapsar bu yüzden tam detay olsun diye iki video paylaşmak istedim yapılışı tığ işi olup sizlerinde beğeneceğini umarım değişik motifler ile yapılan bu güzel modeli sizlerde değişik yerde kullanabilirsiniz motif olduğu için kullanılan bir model sizlerde bebek battaniyesinde de bu motifi kullanabilirsiniz yada kırletler de çok değişik olacağını düşünüyorum .

Arkadaşlar motif olunca bir çok değişik değerlendirebiliriz sadece bu hırka modeli diye düşünmeyelim süsleme motif olarak da çok güzel olur bize bu modelin yapılış anlatımını yapan nesrince örgülere buradan teşekkür ederim .

Yaka ve kol yapılışında motif nasıl koyarız diye düşünmeden video tam detay anlatımını izlemenizi tavsiye ederim .

Bu model ile harika şal yapabilirsiniz çok güzel ve gösterişli olacağını düşünerek siz örgü sevenlere fikrimi söylemek istedim bu güzel motifli yazlık hırka modelini yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.