PULLU BAYAN KAZAK MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik pullu bayan kazak modelini sizlere paylaşmak istedim

Çok güzel bir süslü bayan kazak modeli sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum yapılış anlatımlı video paylaşarak siz örgü sevenlere kolay olsun ve yapılış tekniği ile yapmanızda yardımcı olayım istedim .

Örgü olarak düz bir kazak modeli fakat o kadar güzel ve gösterişli olması ben her zaman derim ki değişiklik yapın diye evet küçük detay düz bir örgü bile harika bir görsel olabiliyor bakın ki pullarla süsleyince örnek yapmaktan dahada güzel bir görsel oldu umarım sizlerde bu görseli görünce değişik süsler ile değişik örgüler öreceksiniz video anlatımını izleyerek yapılış teknikler ile fikir üreterek sizlerde başka modeller yaratabilirsiniz.

Siz örgü sevenler siz pullar yerine renkli düğmeler yada inciler ile süsleyebilirsiniz yada küçük motifler çiçekler yapıp süsleyebilirsiniz demem şu ki değişiklik yapmak sizin elinizde bence sadece fikir oluşturmaktır model yaratmak.

Böyle süslemeli hırkada yapabilirsiniz şık görselli bahar hırka olarak çok güzel gezmeye giderken giyebileceğiniz harika bir model olur beğendiğim için sizlere de fikir olsun diye bir kaç fikrimi sizler sundum sizlerde yorumlarınızı beklerim şimdi bu güzel pullu bayan kazak modelini yapacak olan örgü sevenlere kolay gelsin

Bize bu modeli hazırlayan Örgülerle Renklerin Dansı Hacer Çınara teşekkürlerimi iletirim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.