KUĞULU BEŞ ŞİŞ PATİK YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel kuğulu beş şiş olarak yapılan bu güzel modeli sizlere fikir olsun istedim.

Deseni ile harika bir patik olduğunu düşünerek sizlere yapılış anlatımla paylaşmak istedim umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız yapılış videoyu izleyerek kolayca yapacaksınız eğer yapılışını izlemeden kendimiz yaparız derseniz de ben herkesin yapılış tekniği farklı olduğunu düşünerek izlemenizi yapılış tekniği öğrenmenizi tavsiye ederim.

Değişik figürlü bu güzel patik modeli hazırlayıp bizlere yapılışında kolay olsun diye anlatımını da sunan pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim.

Değişik modellerin görseller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır çok güzel ve değişik modelleri siz örgü sevenlere sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı esirgemeyeceğinizi umarım .

Arkadaşlar her ne kadar model güzel olsa da sanırım renklerin uyumu dikkat çeker ben renklerin uyumlu olması modeli dahada güzel gösterişli olmasını sağlar sizlerde her ne yapmak istiyorsanız renklerin uyumuna dikkat edin diye fikrimi sunayım istedim .

Beş şiş ile kuğulu patik çorap modelini umarım beğenirsiniz bu güzel modeli yapmak isteyen siz sevgili örgü sevenler şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.