BAHARLIK AJURLU YELEK MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok kolay ve gösterişli bir Baharlık ajurlu  yelek model hazırladım sizlere de fikir olsun diye yapılışını anlatarak paylaştım umarım beğeneceksiniz .

Bahar için çok güzel bu modeli sizlere anlatırken kendim tekniklerden de bahsederek sizlere kolaylık olsun istedim değişik ve güzel modellerden haberdar olmak isterseniz kanalıma abone olarak yada sayfamı takip ederek en yeni ve güzel modellere sahip olursunuz.

Arkadaşlar bundan sonra her zaman sizinle olmak sizlere yeni modeller sunmak için burada olduğumu unutmayın yeni teknikler için yapılış anlatan video izleyerek değişik fikirlerimden sizlerde değişik örgüler yapacağınızı düşünüyorum .

Bende sizlerden belki de çok örgü seven olarak ve hala örgü ile el işlerini yapan biri olarak sizlere sunmaktayım kendim tasarlarken tasarımı ve yapılışından sizlere de fikir vermek istediğim için bu kanalımı açtım umarım sizlerde beğeniyorsunuz sizlerden de desteklerinizi ve yorumlarınızı her zaman beklerim .

Ben marka olarak hiç düşünmedim ipler değildir örneği gösteren seniz el örgün veya becerin dır fakat bütün kanalar sayı ve marka iplerden bahseder bence ipin rengi ve senin becerin olmalı ki örnek güzel göstersen her zaman istediğim ipler ile yaparım ve çok da güzel olduğunu söylerler biz burada markayı değil model anlatığımızı düşünerek söylemek istedim yine tercih sizin tabi ki de şimdi bu çok kolay baharlık ajurlu yelek modelini beğenip de yapacak olan sevgili örgü sevenlere keyifli örgüler dilerim.

AJURLU BAYAN YELEK MODELİ
AJURLU BAYAN YELEK MODELİ

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.