PRENSES HIRKA MODELİN 3 BOYUTLU ANLATIMLA



Sevgili örgü sevenler bu sayfama devam etmek istedim ve bu güzel tığ işi hırka modelini sizlere yapılışı ile sizlere paylaşayım  istedim.

Değişik ve çok güzel süslü hırka modeli çocuklar için çok hoş olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere model konusunda yardımcı olmak için paylaştım.

Umarım sizlerde beğeneceksiniz yapılış anlatımlı video tam detay olarak yapılışını izleyerek sizlerde çok kolayca yapabilirsiniz video izlemek demek herkesin tekniği farklı olduğu için daha kolay yapılışlar vardır sizinde değişik fikriniz olsun diye sundum.

Değişiklik yapmak sizin elinizde nasıl mı düz bir modeli süsleyerek yapabilirsiniz kurdele ile bir fiyonk takarak örgünüz değişir veya küçük bir motif ile değişiklik yapabilirsiniz illa örnek olması şart değildir örgü ve el işlerinde zaten belki sizlerde farkındasınız ki değişiklik örnekler benzer fakat küçük bir detay modeli değişik görselle dönüşüyor umarım bu fikrime sizlerde katılacaksınız bende s,izlerden yorumlarınızı beklerim bundan sonra artık kanalımda örgü ve el işlerini kendim tasarlayarak sizlere sunacağım takip ve abone olarak sizlerde haberdar olursunuz şimdi bu güzel modeli yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.