KURTÇUKLU KİRPİK ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMI



kurtçuklu örgü model yapılışı
orgutarifleri kurtçuklu örgü model yapılışı

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere kendim tasarladığım bir kurtçuklu kirpik örgü   modelinin yapılışıyla anlatımını paylaştım .

Çok kolay ve gösterişli olan bu örneği yapılışını izleyerek sizlerde çok kolayca yapacağınızı düşünüyorum umarım bu tasarımımı beğenecek ve sizlerde bu fikrime katılacaksınız.

Değişik örgü modellerden hem kanal,ıma hemde sayfamda takip ederek sizlerde yeni modellerden haberdar olacaksınız bende örgü sever olarak her zaman yeni ve gösterişli örnekleri beğenir ve hiç kimsede olmayan örnekler seçerim.

Sizlerde bir örgü sever olarak aynı düşünüyor olabilir diye yeni tasarımları sizlere paylaşmak istediğim için burada olduğumu unutmayın.

Evet arkadaşlar örgü modellerde her zaman şunu söylerim örnek bir yerde kalmasın her zaman değişiklik yapmalıyız diye evet bu kurtçuklu örneği değişiklik yaparak harika çok kullanışlı bir model olduğunu düşünerek sizlere de fikir olsun diye sundum.

Sayı kaç ilmek derken eğer videoyu izlerseniz orada görsel olarak anlattım sayı verince farklı olmasının sebebi her zaman da aynı olduğunu düşünerek örnek başlamadan önce küçük bir parçada örüp deneyin ve kaç beden yapacaksanız da ölçerek ilmek sayısını bulabilirsiniz iplerin ve el işiniz farklı olduğu için sayı tutmaz bu benim uyguladığım tekniktir.

Ben her zaman en güzel modelleri sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim kanalima abone olarak diğer değişik modellerden de haberdar olursunuz şimdi bu modeli beğenip de yapacak olan siz sevgili örgü sevenlere keyifli örgüler diler kolay gelsin.

KURTÇUKLU KİRPİK ÖRGÜ MODELİ
KURTÇUKLU KİRPİK ÖRGÜ MODELİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.