YENİ KASNAK SARMA LİF MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir lif modeli fakat yapılış tekniği farklı olduğu için sizlere fikir olsun istedim.

Her zaman yeni ve değişik modellerden sizlere sunduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim sizlere değişik olsun diye bu yapılış tekniğini paylaşmak istedim.

Arkadaşlar tığ işi lif her ne kadar güzel olsa da değişik el becerisiyle de çok güzel bir lif modeli olduğunu düşünerek bu kasnaklı lifi paylaştım bizlere bu modeli hazırlayan ve tasarlayıp yapılışında bizlere kolay olsun diye anlatımını yapan pembeli örgülere buradan çok teşekkür ederim.

Bende örgü seven olarak değişik ve güzel modeller dikkatimi çektiği için sizlere de bu değişik örnekleri sunuyorum umarım sizlerde beğeniyorsunuz .

Bu kasnakla değişik yapmak için değişik kasnaklar da var istediğiniz modeli yapabilirsiniz peçetelik de çok güzel olur bu lif gibi yapıp daha küçük kasnakla bir tarafını dikerek iki kapaklı yapılır arasına peçete koyarak kullanabilirsiniz.

Yeni modellerde haberdar olmak isterseniz sayfamı takıp etmeniz yeterli olacaktır değişik modellerde sayfamda mevcut bakarak değişik örneklerden fikir edine bilirsiniz.

Renkleri ile harika bu kasnaklı sarma lif modeli yapacaklara tavsiyem video anlatımını izleyerek çok kolay yapılışın olduğunu görecek ve sizlerde yapacaksınız diye fikir vermek adına bu kasnaklı sarma lif modeli paylaşmak istedim yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.